Ls hjt

En piskesmældsskade fik den nu 54-årige Hulda Sveinsdottir fra Island til at opfinde en speciel pude, som hjælper på smerterne.

Hulda Sveinsdottir
Af Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk

 

-  I 2005 kom jeg til skade og fik piskesmæld. Jeg kunne ikke finde en pude, som kunne afhjælpe mine smerter, så jeg måtte selv i gang med at opfinde den, fortæller Hulda Sveinsdottir.


I 2009 blev puden præsenteret, og den har siden vundet to designpriser. Den islandske opfinder har patent på produktet i EU og på Island og er i øjeblikket ved at undersøge det amerikanske marked i samarbejde med en amerikansk virksomhed.


Hun vil også gerne ind på det danske marked og har netop fundet en dansk distributør, som allerede har modtaget ordrer på messens første dag.


Puden kan bl.a. bruges af folk med piskesmæld, folk med nakkesmerter, mennesker med demens og parkinson. Puden er tynd, så den placeres oven på en rigtig pude.


-  Jeg har altid min ekstra pude med, så jeg altid sover med den samme støtte. Den er især god, når jeg sover på siden og ryggen, fortæller Hulda Sveinsdottir.


Hendes danske agent Hilmer Steen har flere kundeemner, som hun skal besøge på messen – fx Ullykkespatient Foreningen og en klinik for rygmarvsskadede, som ligger i Hornbæk.

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

Få et overblik over nyheder på messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.