Ls hjt
I 2004 blev Liftups Flextrappe kåret som Årets Hjælpemiddel, og siden er det kun gået en vej.
 

Af Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk

LiftupI dag forhandles Flextrappen i 28 lande, og den nordjyske virksomhed er på vej ind på det amerikanske marked med en opdateret version af trappen.

- Den oprindelige Flextrappe var bygget til 300 kg, men vi har netop opgraderet den til 400 kg. Det var en af kravene for at komme ind på det amerikanske marked, fortæller Henrik Haugaard, sales manager i Liftup A/S.

Flekstrappen er sat op flere steder, hvor politikere færdes dagligt. Bl.a. kan den ses fire steder i Folketinget og 10 steder i Bruxelles.

- I Folketinget har vi integreret Flekstrappen i en eksisterende trappe og tilpasset den, så den passer ind med messinggelænder og trin af gammelt træ, oplyser Henrik Haugaard.

Virksomheden startede med tre ansatte i 2004 efter gennembruddet med Årets Hjælpemiddel. I dag beskæftiger Liftup 35, og sidste år fik virksomheden endnu et lønsomt produkt i porteføljen. Det er stoleliften Raizer, som sælger som varmt brød. En lift, der samles på stedet under personen.

- På lidt over et år har vi solgt 350, og i uge 20 rykker vi ind på samtlige plejecentre i Aarhus Kommune, oplyser Klaus Hedelund, der er sælger på det danske marked.

Liftup kan ikke følge med efterspørgslen, så det med at have et lager lader vente på sig. Der er stadig tre ugers leveringstid på Raizer.

En livsbekræftende historie

Klaus Hedelund fortæller, at Liftup for nylig kom i medierne med en god historie. En historie om en 10-årig pige med muskelsvind, som havde fået et nyt liv med stoleliften.

- Når hun faldt, kunne hun ikke selv rejse sig op. Med stoleliften kunne hun selv placere sig oven på og komme på benene. Pludselig kunne hun være alene hjemme, og det havde hun aldrig kunnet før, fortæller sælgeren og tilføjer, at pigen også har stoleliften med i skole.

- Vi har udviklet et hjælpemiddel, som kun kræver en omsorgsperson, hvor lignende hjælpemidler typisk kræver to personer som hjælpere, understreger Klaus Hedelund.

Se liftup.dk

 

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

Få et overblik over nyheder på messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.