Ls hjt

Et ægtepar, to fagfolk og to udstillere fortæller, hvordan de har oplevet messen.

 

Af Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk

Voxpop ægtepar tirsdagDen 71-årige Hanne Lind og hendes gemal fra Horsens har været på Healt & Rehab messen fire gange. I år blev hun fascineret af flere elektroniske hjælpemidler - bl.a. en mus, som hun kunne bruge uden at få ondt i armen.

Hendes oplevelse i år er, at messen er mere ensformig, end den har været tidligere.

-  Jeg synes, der er mange kørestole, senge og badestole. Jeg savner mere variation og ting, der tidligere har været med på messen, siger Hanne Lind.

Hun nævner, at der tidligere har været flere handicaporganisationer, der har deltaget, og at det har kastet nogle gode snakke af sig. Dem savner hun.

 

Voxpop Pia og Rosita tirsdagRosita Svendsen og Pia Klingenberg repræsenterer fagfolk som henholdsvis forflytningsvejleder og overleder. De er meget tilfredse med udbyttet af messen.

-  Vi har set en masse gode nyheder, forflytninger og senge. Vi har snakket med en masse leverandører og har lavet flere aftaler, siger de to kolleger.

De roser også temaerne på messen, og de fremhæver Smerte Konferencen, som har givet god inspiration. I det hele taget har de fået gode ideer til ting, der kan implementeres derhjemme, og de savner ikke umiddelbart noget. 

  
Voxpop Mathias Faaborg tirsdagMatias Faaborg fra Scan How er med på sin første Healt & Rehab messe, men det er absolut ikke den sidste.

Allerede på førstedagen føler han, at han har fået meget ud af at udstille.

-  Der er stor gennemstrømning af mennesker, og jeg oplever, at folk er meget positive, siger Matias Faaborg.

Hans firma Scan How har udviklet en app, der giver mere selvhjulpenhed til mennesker med kognitive vanskeligheder.

-  Det startede med, at vi udviklede app'en til mennesker med autisme. Men vi fandt ret hurtigt ud af, at den kan bruges inden for rigtigt mange andre områder, siger Matias Faaborg.

 

Michael Friis repræsenterer BVoxpop Michael Friis tirsdagirepos stand og er med på messen på 10. år. Han vurderer, at han får meget ud af det, selv om det har knebet med at komme rundt og se de andre udstilleres stande.

-  Der er lidt bedre tid om eftermiddagen til at netværke. Her forsøger jeg at komme rundt og snakke med kunder og samarbejdspartnere, siger Michael Friis.

Han viser nøglehåndteringssystemer frem, som bruges i hjemmeplejen. Systemer, som rummer både nøgler, låse og nøglebokse.

-  Vores produkter er lette at administrere og har en høj sikkerhed. Det er vigtigt, at ældre borgere ikke bliver kompromitteret, siger Michael Friis.

En af de nyere opfindelser er en elektronisk nøgleboks som den på billedet, som kan åbnes med en mobiltelefon.

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

Få et overblik over nyheder på messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.