Lćs hřjt

Fire ergoterapeutstuderende havde ikke knoklet forgæves med deres bacheloropgave.

 

Af Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk


Vindere af Bachelorprisen-  I tre mĂĄneder har vi knoklet fra kl. otte morgen til ti aften. Vi har virkelig brændt for vores opgave, sĂĄ det er fedt at blive belønnet for det, siger Amina Sofie Hesser Nielsen fra Metroen, som hun hoppede i straks, hun havde modtaget prisen.

Tre af de fire studerende har nemlig et arbejde at passe, så de havde kun lige tid til at blive fejret ganske kort. De arbejder i socialforvaltningen, hvor de har med socialt udsatte borgere at gøre.

Deres bachelorprojekt handlede om betydningen af, at asylansøgere har aktiviteter, som de selv ønsker at deltage i. Ikke aktiviteter, som de nærmest var tvunget til at deltage i. For det har vist sig, at de ikke får ret meget ud af det.

-  Det er vigtigt, at de fĂĄr mulighed for at lave noget, de brænder for. Vi har brugt fem informanter i vores projekt, fortæller Amina og tilføjer, at de kommer fra henholdsvi Iran, Eritrea og Kina.

Med prisen og chesken må de studerende sige, at det har været alt besværet værd. Og så skader det jo ikke at have stående på sit CV.

Desuden kan de fleste med en studietid godt bruge 15.000 kr., selv om det er til deling.

-  Vi  har allerede været ude at fejre det. Resten af pengene deler vi, og de skal nok fĂĄ ben at gĂĄ pĂĄ, lyder det fra den glade og beærede kvartet, der udover Amina bestĂĄr af Camilla Skydt, Sidsel Skjøde og Stine Kulmbach.


Se projektet

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

FĂĄ et overblik over nyheder pĂĄ messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.