Ls hjt

Den er lige på trapperne, den nye app som Dansk Handicapforbund har fået udviklet.

 

App Susanne OlsenAf Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk


Dansk Handicapforbund har udviklet en app, som mennesker med fysiske bevægelseshandicap får stor glæde af. Med tiden. For der går lidt tid, inden app'en er blevet fyldt med brugbare søgefunktioner. Det hele kommer til at handle om tilgængelighed i det offentlige rum.


-  Vi skal selv være med til at lægge steder ind. Det kan være fx restauranter, cafeer, toiletter, hvor vi lægger informationer ind om, hvor meget plads der er til kørestole, fortæller Susanne Olsen fra Dansk Handicapforbund.


Hun demonstrerer, hvordan hun har udfyldt en profil på hendes testapp. En profil, hvor du kan oplyse, om du bruger manuel eller elektrisk kørestol, har gangstativ eller rollator eller blot er gangbesværet.


App kategorier-  Vi har gjort meget ud af, at app'en skal være simpel at bruge. Alle skal kunne finde ud af det, siger hun.


Dansk Handicapforbund har 8300 medlemmer, og de kan stort set alle få glæde af app'en. Den kommer til at virke på iPhone og Android smartphones. For at den bliver succes, skal brugerne tage alvorligt, at det er dem, der fodrer app'en med data. 


-  Vi har fået at vide, at app'en kommer i både Google og Apple Store i morgen, men jeg vil se det, før jeg tror det, siger Mads Stampe.

 

 

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

Få et overblik over nyheder på messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.