Lćs hřjt

Et godt koncept lød skudsmålet fra flere deltagere i Matchmaking eventen.

 

Speed Anders LykkegaardAf Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk

 

Opfinderen Anders Lykkegaard fra Auding Engineering & Design var godt tilfreds med udbyttet af matchmaking eventen.

-  Det var et godt koncept, og det fungerede godt med 20 minutters møder. I forhold til mit behov mĂĄtte der godt have været flere virksomheder og færre institutioner og ambassader, fortæller Anders Lykkegaard, der er pĂĄ udkig efter en distributør til et nyt produkt.

SpeeddatingHan fik kontakt til en, som han skal snakke med igen. Arrangementet levede fuldt og helt op til hans forventninger. Han synes, det er sundt at overvinde sine egne barrierer og mødes på den måde.


-  Det er min første gang som canvassælger, og det er lidt grænseoverskridende, var den afrundende kommentar fra Anders Lykkegaard fra Sønderjylland.


Han faldt i snak med en anden deltager, som ogsĂĄ havde en positiv oplevelse af speeddatingen mellem 80 danske og udenlandske deltagere fra virksomheder, konsulenthuse, institutioner og styrelser.

 

Speed John Jacobsen-  Platformen virker. Jeg kunne godt have fĂĄet mere ud af det, hvis jeg havde forberedt mig bedre, siger John Jacobsen fra Nordic Health & Care og tilføjer, at han vil være mere mĂĄlrettet næste gang.Han fortæller, at han er netværker, og at han altid tænker pĂĄ længere sigt. 


-  Der kom ingen forretninger ud af det i morgen. Men der er altid en 2-3 ting, der kan bruges pĂĄ længere sigt, nĂĄr man deltager i den slags arrangementer, siger John Jacobsen.


Det var Welfare Tech og Innovationsnetværket for Sundhed & Velfærdsteknologi, der stod bag Matchmaking eventen. Det praktiske arbejde var udliceret til Cluster Excellence Denmark og Væksthus Hovedstadsregionen. 

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

FĂĄ et overblik over nyheder pĂĄ messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.