Ls hjt

Child Experience Design har udviklet Hopspots, som er et interaktivt læringsmiddel med spil og øvelser, som bruger lys og lyd.

 

HopspotsAf Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk

-  Mit mål er at få teknologien ud i det fysiske rum, så vi bruger den krop, vi har, kombineret med vores rummelige sans, fortæller Aviaja Borup, der som uddannet arkitekt i produkt og interaktion selv står for at designe produkterne, mens hendes ægtefælle har forstand på det tekniske og mekaniske.


Hopspots var i første omgang tænkt til børn med autisme og ADHD, men det har vist sig, at alle børn kan have glæde af spillene og øvelserne. I dag har to specialskoler og fire almene folkeskoler taget opfindelsen til sig.


- Mange børn kan have glæde af bevægelse, leg, kognitionstræning og læring. Jeg har planer om også at lave en voksenudgave, som pensionister kan have glæde af, fortæller hun. Region Hovedstaden har vist interesse for at bruge Hopspots til børn med hjerneskade.

 

Hopspots Aviaja Borup- Det er spændende at være med på messen. Det åbner for nye muligheder og nye kontakter, siger Aviaja Borup.


Hun vil satse på sit nuværende produkt og så videreudvikle det. Når man først har investeret i Hopspots kommer der løbende nye spil, og det er også muligt selv at optage spil.


- Spillene har forskellige niveauer, og eleverne kan også optage deres egne spil, så de selv bliver digitale producenter, fortæller kvinden, der stiftede Child Experience Design og for nylig var indstillet til CareWares Iværksætterpris 2016.

Se video

 
 

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

Få et overblik over nyheder på messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.