Ls hjt
Både ældre og børn har gode oplevelser med interaktivt gulv, hvor de kan fortælle deres egen livshistorie.

 

Aktiv SportAf Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk

 

Oprindeligt var det interaktive gulv tænkt som en bevægelig reklame, der skulle skabe opmærksomhed. Men så fandt virksomheden Aktiv Sport ud af, at det kunne bruges til at skabe aktivitet for mennesker.


- Vi har erfaret, at børn med autisme har stor glæde af det interaktive gulv, som nu også findes som bordplade. De får et fælles 3. at snakke ud fra, og de kan løse opgaver ud fra de ting, der sker, fortæller Kim Bach og tilføjer, at der også er skolebørn, der laver deres egen programmering.


Han fortæller om en pige i kørestol, der kunne spille fodbold mod sin storebror på et interaktive guld. Hun brugte kørestolen til at sparke til bolden, og hun vandt over ham.


Aktiv Sport Kim BachEt andet sjovt eksempel er, at man kan fortælle sin egen livshistorie og lægge billeder ind. På videoen kan man se et eksempel, der er velegnet til mennesker med demens. Et barndomshjem, hvor man kan feje med en kost, så der kommer nye billeder frem – fx hvem har boet i huset, billeder af børnene i forskellige situationer etc. Det vækker minder, som kommer frem ved, at man bevæger sig og bruger en kost.

 

På det øverste billede ses den tre-årige Julie i gang med at trille en bold, som får skovens dyr og lyde til at poppe op.


På det nederste ses Kim Bach demonstrere et danmarksflag, som man skal køre hænderne hen over for at se forskellige billeder fra gamle dage - fx gule sporvogne som på billedet.

 

 

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

Få et overblik over nyheder på messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.