Lćs hřjt

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.

 

Leif Lytken webAf Helle Veel, Dansk Rehab Group, helle@humancsr.dk

Over 70% af omsætningen inden for hjælpemiddelområdet kommer fra eksport, så det er helt naturligt, at det internationale samarbejde har høj prioritet i Dansk Rehab Group.


-  Regeringen har lavet en ny strategi for eksportsamarbejdet, som vi lever op til, siger direktør Leif Lytken, der har stĂĄet i spidsen for Dansk Rehab Group i 20 ĂĄr.


Han oplyser, at den toneangivende messe REHACARE i Düsseldorf i år trækker rekordmange danske udstillere.


-  30 danske udstillere er tilmeldt, og vi bliver langt den største nationale stand pĂĄ messen, siger Leif Lytken og tilføjer, at det er vigtigt at være pĂĄ messen, hvor alle internationale forhandlere og samarbejdspartnere er repræsenterede.


150 ĂĄrs diplomatisk samarbejde fejres

I september 2017 skal der holdes et brag af en messe i Tokyo, hvor det skal markeres, at Danmark og Japan har haft diplomatiske forbindelser og samhandel i 150 år. En messe, som forventes at trække 120.000 besøgende.


-  Vi arbejder pĂĄ at fĂĄ hvervet mange danske udstillere til messen. Selvfølgelig skal diplomatiet ogsĂĄ være repræsenteret, sĂĄ her er vi i kontakt med ambassader og udenrigsministeriet, fortæller Leif Lytken.


Noget af det, Danmark kan vise frem, er Fremtidens plejehjem. Her har Aalborg og Silkeborg bygget modeller af rum med hjælpemidler, som kan pakkes ned i en container, sendes af sted og vises i 1:1.


-  Med ældrebefolkningsudviklingen i Japan er det et spændende omrĂĄde, hvor vi kan samarbejde om bl.a. robotteknologi. Vi kan hente teknologisk inspiration i Japan, mens de kan lære, hvordan vi tænker i helhedsløsninger, siger Leif Lytken og tilføjer, at danskerne er bedre til selve driften og servicering.


Nu hvor ĂĄrets Health & Rehab messe er veloverstĂĄet, kan forberedelserne til DĂĽsseldorf og Japan begynde.

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

FĂĄ et overblik over nyheder pĂĄ messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.