Lćs hřjt

Sagt om messen

Hvorfor besøgte du Health & Rehab Scandinavia 2014?

 

Annette Scherbe, ergoterapeut Lyngby Taarbæk Kommune
"Jeg er kommet for at se på hjælpemidler, især til børn. Jeg har dels mødt nogle forhandlere, vi allerede samarbejder med og set på nye hjælpemidler, vi kan få brug for. Det betyder meget, at alle leverandører er samlet her, så vi kan se en masse på en gang."

 

Kirsten Rolfsager: Bruger og psykolog
"Jeg kommer her både som privatperson og psykolog og ser på nyhederne i kørestole og hjælpemidler. Jeg er meget optaget af, at den bløde side også er repræsenteret med de mange bureauer. Jeg samler både inspiration til mig selv og mine klienter. På en af de tidligere messer så jeg et toilet, som jeg købte efterfølgende."

 

Maj-Britt Rasmussen og Hanne Krog, privatbesøgende fra Amager
”Vi besøger messen for at se det nyeste inden for handicapmuligheder og hjælpemidler. Det er en stor fordel at både kunne se og rør produkterne.”

Pia Toft, ergoterapeut hos Center for Hjælpemidler og Kommunikation
”Jeg indhenter inspiration og viden til brug i mit arbejde. Messen er god for den både er informativ og har stor variation.”

Hanne Hansen, privatbesøgende Social- og sundhedsassistent i Region Sjælland
”Jeg besøger messen pga. min mands handicap. Vi har været her flere gange, og det er altid spændende at se udviklingen på området og rat at snakke ansigt til ansigt med de forskellige produktudbydere.”

Lars Brogaard og John Stævngaard, KommuneKredit
”Vi er her for at gøre leverandørerne opmærksomme på KommuneKredit samt få et overblik over de nyeste produkter på markedet, hvor vi er imponeret over niveauet af visuelt design.”Et kik ind i en unik verdenTidligere besøgende på Health & Rehab Scandinavia udtaler:

PĂĄ jagt efter nyheder
”Til dagligt arbejder vi med henholdsvis voksne/bolig- og børnehjælpemidler, og vi er derfor på jagt efter nyheder til dagligdagsbehov. Derudover skal vi både se og høre om bariatri, og besøge Det Bariatriske Rum, da overvægt og fedme også er et vigtigt område for os både i forhold til plejecentre og private hjem.”
Tove Sand og Lis Jørgensen, Fredericia Kommune

Besøg fra Skåne
”Vi er her for at se nyheder og holde os ajour med udviklingen. Vi er personligt opsatte på nyheder om forflytninger, da det har direkte virkning på vores arbejde som fysioterapeuter, og på nyheder om idrætshjælpemidler.”
Ingrid Karlström og Annika Nielsen, Region Skåne

Kørestole og biltilpasninger
”Jeg besøger messen som privatperson i kraft af mit handicap som polioramt og som bestyrelsesmedlem i en PTUs 16. kredse. Jeg er meget interesseret i f.eks. kørestole og biltilpasninger, og jeg glæder mig til at komme rundt på hele messen og kigge.”
Ruth Antosz, privat besøgende og bestyrelsesmedlem i PTU Landsforeningen af Polio-, Trafik- og Ulykkesskadede

Update på velfærdsteknologien
”Som konsulent hos Københavns Kommune er det vigtig for mig at holde mig opdateret på velfærdsteknologien til ældre, især i forhold til bolighjælp, og derfor besøger jeg messen.” Martin Johansen, Sundhed– og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune
Masser af viden bliver delt, men ogsĂĄ udfordret pĂĄ messen
generelt Del messen med
venner, familie og kollegaer

Nyheder

03. jul:

Advarsel mod International Fairs Directory

Vær opmærksom - der er udsendt brev og skema med opfordring til opdatering af stamdata.

11. jan:

Health & Rehab Scandinavia 2018

- Skandinaviens største fagmesse for sundhedsteknologi og hjælpemidler i maj 2018.

09. jul:

Besøgsstatistik 2016

Se detaljeret besøgsstatistik for 2016.

01. jun:

FĂĄ et overblik over nyheder pĂĄ messen

De tre dage på messen bød på en lang række artikler, billeder og videoer bragt på hjemmesiden, i et dagligt nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og Twitter.

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.